Over Human Nature Films

Cynthia McLeod The President's Daughter & The Richest Freeborn Lady Human Nature Films Mark Rutte
Cynthia McLeod The President's Daughter & The Richest Freeborn Lady Human Nature Films Mark Rutte
Cynthia McLeod The President's Daughter & The Richest Freeborn Lady Human Nature Films Mark Rutte
Cynthia McLeod The President's Daughter & The Richest Freeborn Lady Human Nature Films Mark Rutte
Human Nature Films is een creatief, eigenzinnig en dynamisch productiehuis. Wij werken vanuit de filosofie dat wij mensen met urgente, relevante verhalen een gezicht willen geven. Met filmcontent het verschil maken, mensen raken en dialoog op gang brengen.

O P D R A C H T G E V E R S

T E A M


Mildred Roethof

Mildred is een ervaren maker en producent. Sinds 2011 is zij creatief directeur van het door haar opgerichtte productiehuis Pluk Media B.V. en Human Nature Films. Zij is de drijvende kracht en motor achter Human Nature Films. Na jarenlang voor diverse omroepen en productiehuizen te hebben gewerkt richtte zij haar eigen productiehuis op. Mildred coördineert alle projecten, stuurt het creatieve team aan, bedenkt formats en concepten, schrijft scripts en is zelf ook nog steeds regelmatig achter de camera en in montageset te vinden.


Aliefka Bijlsma

Aliefka Bijlsma is voor Human Nature Films actief als scenarioschrijver en creatief producent. Aliefka heeft zo’n 20 jaar ervaring in de audiovisuele sector en was was Creatief Producent van de films ‘Mannen van Mars’ en ‘Zomer Zonder Mama’. Onlangs schreef zij de scenario’s voor de speelfilms ‘Zwanger & Co’ en ‘Marokkaanse Bruiloft’. Ook op maatschappelijk vlak draagt Aliefka graag haar steentje bij: zo was zij actief bij het AFK (meerjaren subsidies), zat ze in de mainstream commissie van het Filmfonds, en is ze bestuurslid van het Netwerk Scenarioschrijvers en De Auteursbond.


Anouk Suntjens

Anouk is freelance-redacteur en junior maker bij Human Nature Films. Vanuit haar achtergrond in de antropologie en politicologie, en vanuit haar eigen eindeloze nieuwsgierigheid belicht en onderzoekt ze, zonder te veroordelen. Met een open en indringende blik op de wereld en het leven van mensen. Altijd op zoek naar ingrijpende verhalen die de echtheid van het dagelijks leven laten zien. Verhalen die doen verbazen of juist enorm herkenbaar zijn. Door haar maatschappelijke betrokkenheid en haar passie voor film en documentaire maakt zij content vanuit een kritisch oogpunt waarbij onderwerpen uit onbekende hoeken belicht worden.


Annemieke Semmeling

Anne-Mieke werkt al bijna 20 jaar aan het bevorderen van onderling begrip en samenwerking binnen grote en kleine organisaties, in de publieke en private sector. Het bouwen van bruggen, het verbinden van schijnbare tegengestelde belangen en het aangaan van coalities komen bij haar van nature. Zij denkt altijd vanuit oplossingen, met humor en sociale vaardigheden is geen enkele uitdaging te groot. Anne-Mieke is een verbinder die achter de schermen binnen Human Nature Films een belangrijke rol speelt.


Mees De Klerk

Mees is als junior producer binnen twee jaar uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van Human Nature Films. Geen vraag is voor Mees te ingewikkeld. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen pakt hij elk probleem aan. Mede dankzij zijn achtergrond in de journalistiek weet Mees niet van opgeven en kan hij als geen ander graven naar antwoorden. Met zijn doorzettingsvermogen heeft hij een onmisbare bijdrage geleverd aan de productie van ‘The President’s Daughter & the Richest Freeborn Lady’. Alle toekomstige projecten van Human Nature Films zijn bij Mees in goede handen!


Michelle Broer

Michelle is junior redacteur bij Human Nature Films. Na een veelbewogen stage en met een kersverse masterdiploma Journalistiek en Nieuwe Media op zak is ze vanaf 2024 een vast onderdeel van team HNF. Michelle ziet empathie als de sleutel tot elk goed verhaal en wil bijdragen aan een inclusiever en diverser medialandschap. Ze zet haar bijna-encyclopedische filmkennis in om unieke verhalen te schrijven en heeft altijd een verfrissende invalshoek achter de hand. Met haar kritische journalistieke blik en onuitputtelijke enthousiasme staat Michelle aan het begin van een mooie carrière als schrijver en filmmaker.