Nederland voor Suriname

In Suriname dreigt een humanitaire ramp nu het aantal corona-besmettingen iedere dag toeneemt. Nederland voor Suriname is een inzamelingsactie voor SU4SU. Vele BN’ers willen met een benefietavond, uitgezonden op NPO 1, hulp bieden aan het zwaar getroffen Suriname met o.a Jörgen Raymann, Humberto Tan, Glen Faria en Mildred Roethof

Soort:

Live

Afnemer:

NTR

Jaar:

2020

Over het programma

In Suriname dreigt een humanitaire ramp nu het aantal corona-besmettingen iedere dag toeneemt. Nederland voor Suriname is een inzamelingsactie voor SU4SU. Jörgen Raymann, Humberto Tan, Mildred Roethof, Glen Faria, Trijntje Oosterhuis, Gerda Havertong, Jeangu Macrooy, Yannick Hiwat, Tommie Christiaan, Kees van der Spek, Dwight Dissels en vele andere Nederlanders willen met een benefietavond hulp bieden aan het zwaar getroffen Suriname. Nederland voor Suriname wordt een warme show met bijzondere optredens en ontroerende verhalen, waarbij geld wordt ingezameld om een humanitaire ramp te voorkomen.

Natuurlijk mag er ook gelachen worden en zal een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie onthullen. Nederland voor Suriname wordt ondersteund door het Rode Kruis.