Human Nature Films kondigt op Wereld Autismedag nieuwe productie aan

Human Nature Films kondigt op Wereld Autismedag nieuwe productie aan

Human Nature Films kondigt op Wereld Autismedag nieuwe productie aan

Vandaag, op Wereld Autisme Dag, denken we buiten de hokjes en gaat onze definitie van 'normaal' op de schop. 

Daarom zijn we ontzettend trots om een bijzondere nieuwe productie te mogen delen: met de tragikomische speelfilm KAIN slaat Human Nature Films een nieuw pad in. Een fictiefilm met autisten en door autisten; KAIN is een greep uit het leven van een neurodivergent persoon in een neurotypische wereld. Acteur Daniël Gellvoet vertolkt de hoofdrol en speelt zo een groot deel van zijn eigen ervaringen als autistische Amsterdammer na. Hij wordt in deze rol ondersteund door een cast van neurodivergente en neurotypische acteurs. 

KAIN is een film voor iedereen die zich weleens een buitenbeentje heeft gevoeld. Het verhaal daagt ons uit om de belevingswereld van een ander te begrijpen en vraagt de kijker, net zoals Kain, zichzelf te accepteren. Want als normaal niet bestaat, welke optie blijft er dan over, behalve om ‘gewoon’ jezelf te zijn? 

De productie van KAIN is in volle gang: eind mei staan we op de set. Een spannende tijd waarvan we de hoogtepunten uiteraard met jullie willen delen. Dus houd deze pagina in de gaten om geen updates te missen! 

#wereldautismedag #KAIN #autisme #neurodivergent #film #representation #neurotypical #worldautismday #humannaturefilms #nederlandsefilm #kijktip