Human Nature Films

Maakt storytelling content met scherp oog voor cinematografie waarmee we een positieve impact op de maatschappij teweeg  brengen. Vanuit een bicultureel perspectief snijden we maatschappelijke thema’s aan die de discussie op gang brengt om de verschillen tussen mensen te overbruggen en hen dichter bij elkaar te brengen.

Contact Us
HumanNatureFilms
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 32
1054 SP, Amsterdam, The Netherlands
+31 (0) 20 718 91 84
info@humannaturefilms.com
SUBSCRIBE

Special event

Het special event Onder de radar – orange the world op donderdag 28 november stond in het teken van de internationale campagne 16 days of activism against gender-based violence van UN Women. Wij organiseerde dit event in opdracht van de Gemeente Amsterdam en in samenwerking met SAAAM.

Tijdens het event vertonden wij de première van de documentairefilm Onder de radar. De film schetst een aangrijpend beeld van geweld tegen vrouwen, maar biedt ook hoop. We zien hoe zowel slachtoffers van geweld als daders eindelijk openlijk durven te praten over hun ervaringen.

Gastenpanel

Na de documentaire gaat regisseur Mildred Roethof in gesprek met het publiek en diverse gasten en experts. Wat kunnen we doen om een toekomst zonder geweld tegen vrouwen te bereiken? En hoe draag je als burger zelf bij aan de oplossing? In het betrokken gastenpanel zitten o.a. Minchenu Maduro, pedagoog; Jens van Tricht, directeur van Emancipator en zelfverklaard feminist; Tatjana Maul, voormalig miss Holland en blogger en Fatimzahra Baba, oprichtster van SAAAM.

Minchenu Maduro

Pedagoog en gespecialiseerd in didactiek

Jens van Tricht

Directeur van Emancipator en zelfverklaard feminist

Tatjana Maul

Voormalig miss Nederland en influencer

Fatimzahra Baba

Oprichter stichting SAAAM

Moreno Strijder

Personage in de documentaire Onder de radar

Deirdre Bouwman

Loopbaancoach en ervaringsdeskundige huiselijk geweld