Human Nature Films

Maakt storytelling content met scherp oog voor cinematografie waarmee we een positieve impact op de maatschappij teweeg  brengen. Vanuit een bicultureel perspectief snijden we maatschappelijke thema’s aan die de discussie op gang brengt om de verschillen tussen mensen te overbruggen en hen dichter bij elkaar te brengen.

Contact Us
HumanNatureFilms
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 32
1054 SP, Amsterdam, The Netherlands
+31 (0) 20 718 91 84
info@humannaturefilms.com
SUBSCRIBE

Master Classes

Masterclasses en filmlezingen

Voor een bevlogen en bereisde dagvoorzitter of spreker haalt u Mildred Roethof in huis. Zij geeft interactieve, inspirerende en motiverende film lezingen.

Mildred Roethof geeft graag inspirerende en motiverende film lezingen, workshops, clinics en trainingen. Zij stelt scherpe vragen en legt haar publiek dilemma’s voor. Zo neemt zij ze mee in het beslisproces tijdens het filmen en laat zij het publiek nadenken over de worsteling van de personages op het thema. Zij vertelt open en gepassioneerd over de bijzondere ontmoetingen en gesprekken die ze heeft gevoerd in binnen- en buitenland over diverse thema’s die in haar documentaires belicht worden. Zij daagt haar publiek uit om mee te denken. Met interessante inhoud en intrigerend en spannend filmmateriaal. Een overtuigende en boeiende performance! Het is haar missie om mensen anders naar de wereld te laten kijken en te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Het HAN, Norton Rose Fullbright, Women Inc, Amsterdamse Kunstraad, Politie Academie, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Sorooptimisten, Amsterdam Museum, African Park, Thika Travels en vele andere organisaties en bedrijven gingen u voor om Mildred Roethof in huis te halen als spreker.