Latest productions

Het leven als Liesje

In de documentaire ‘Het leven als Liesje’, dat vanaf 29 oktober te zien zal zijn bij Videoland, volgt Mildred Roethof de Rotterdamse Liesje. Als zij in 2005 slachtoffer is van de grootste groepsverkrachtingen die Nederland heeft gekend, verliest zij prompt haar vertrouwen in mannen. Inmiddels lijken de rollen omgedraaid en weet zij mannen naar haar hand te zetten in haar werk als stripteasedanseres en luxury escort. De vraag is alleen hoe lang dat leven nog houdbaar is voor Liesje.

Ongekroonde koninginnen

In opdracht van Omroep MAX, naar een idee van Mildred Roethof, produceert BIND in coproductie met Human Nature Films ‘Ongekroonde Koninginnen’, een film over Cynthia McLeod, de bekendste schrijfster van Suriname, een verbinder tussen Nederland en Suriname, tussen toen en nu.

Nederland 4 Suriname

In Suriname dreigt een humanitaire ramp nu het aantal corona-besmettingen iedere dag toeneemt. Nederland voor Suriname is een inzamelingsactie voor SU4SU. Vele BN’ers willen met een benefietavond, uitgezonden op NPO 1, hulp bieden aan het zwaar getroffen Suriname met o.a Jörgen Raymann, Humberto Tan, Glen Faria en Mildred Roethof

Hans betaalt de schade

Hoe ver ga je voor een luxe vakantie, een avondje aan een viptafel of een designertas? In de nieuwste Videoland Original-documentaire Hans Betaalt de Schade duikt maker Mildred Roethof in de wereld van jonge sugar daddy’s en -baby’s. In de wereld van de Hansen en Grietjes gaat het om één ding: geld.