Graphic designer en webdeveloper

Human Nature films heeft vanaf nu plek voor creatieve stagiaires: een graphic designer en een webdeveloper voor een periode van 5 á 6 maanden. We zijn een media bedrijf met een missie; het hebben van een positieve impact op de maatschappij. Wij zoeken enthousiaste, inhoudelijk betrokken stagiaires die tegen een stootje kunnen en een actieve, veelzijdige inbreng willen leveren aan het reilen en zeilen van het productiehuis Human Nature films. Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de organisatie. Jij: Heb je ervaring als graphic designer met het maken van visual designs voor video’s (leaders), social media posts, posters, nieuwsbrieven en voor het design van een website (etc)? En als webdeveloper ervaring maken het bouwen van een website en app? Ben je bevlogen en wil je een bijdrage leveren aan onze missie? Mail ons! Bij ons is het werken aan verschillende projecten veelzijdig en je leert er super veel van. Doordat elke dag anders is verveel je je geen moment.

Human Nature Films: Biedt je een afwisselende stage waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt, een gezellige werkplek met leuke collega’s nabij de Overtoom in Amsterdam. Mail je CV even door en je voorkeurs startdatum, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatie gesprek.

Als stagiair bij Human Nature Films krijg je een goede stagevergoeding en word je gezien als een volwaardig lid van ons team. Je deelt onze flexibele opstelling en hebt géén negen tot vijf mentaliteit. Mail je CV inclusief motivatiebrief naar evelien@humannaturefilms.com.

No Comments

Leave a Comment