Contact formulier Vacature

Doe je een relevante HBO of WO-studie in de richting vormgeving, grafisch design of een andere mediagerelateerde opleiding en heb jij onuitputtelijke interesse in video (editing)? Mooi! Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve video editor stagiaire!

OMSCHRIJVING STAGE
Voor onze filmproducties zijn wij vanaf januari/februari op zoek naar een editor die ondersteuning biedt aan de senior editor en eigen producties oppakt. Wij zijn een klein bedrijf. Je krijgt veel veran twoordelijkheid en er wordt verwacht dat je goed zelfstandig kan werken. Wij zoeken een enthousiaste, intelligente, gedreven, creatieve, innemende hands on stagiair(e) met veel technische kennis, online en offline. Elke dag hebben wij een lekkere lunch en je krijgt een goede beloning bij uitmundend werk, logisch!

Ben je iemand die goed overweg kan meto.a. Adobe Premiere Pro en After Effects en meer film en montage-ervaring wil opdoen door mee te werken aan diverse filmprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Stagevergoeding nader te bepalen.
Doe je een relevante HBO of WO-studie in de richting marketing, communicatiewetenschappen of een andere mediagerelateerde opleiding? Ben je een goede vormgever die ons kan helpen bij de designs van onze website en bij andere marketinguitingen? Weet je alle ins en outs van platformen als Youtube, Instagram en Facebook? Ben jij een echte teamplayer? Check dan onze vacature!
 
OMSCHRIJVING STAGE

Voor onze filmproducties zijn wij vanaf januari/februari op z oek naar een marketing/communicatie stagiair(e) die ondersteuning biedt en eigen projecten oppakt. Als stagiair word je een volwaardig lid van het creatieve team en ondersteunt ons bij het vormgeven van onze website, de huisstijl en bij andere marketinguitingen. Je helpt mee aan de zichtbaarheid van Human Nature Films en je ontwikkelt en verbetert de vormgeving van templates, pitches en presentaties voor onze klanten. Daarnaast ontwikkel en implementeer je een strategie voor onze social media platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. Je bent creatief en ademt beeld en vormgeving. Adobe-programma’s als Photoshop, Indesign, Illustrator en Premiere Pro zijn je niet vreemd.

Elke dag hebben wij een lekkere lunch en je krijgt een goede beloning bij uitmuntend werk, logisch!

Doe je een relevante HBO of WO-studie in de richting Journalistiek, Creative Business of een andere mediagerelateerde opleiding? Heb je een scherp, onderzoekend oog? Liefde voor film en kan je goed schrijven? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou!

OMSCHRIJVING STAGE

Voor onze filmproducties zijn wij vanaf januari/februari op zoek naar een research/redactie stagiaire die ondersteuning biedt aan de redacteur en eigen producties oppakt. Wij zijn een klein bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er wordt verwacht dat je goed zelfstandig kan werken. Je bent nieuwsgierig, kan goed schrijven en legt makkelijk contacten. Je werkt gestructureerd aan verhalen, stelt de juiste vragen en weet van doorpakken. Wat ga je doen? Tijdens je stage pluis je verhalen uit, draag je onderwerpen aan en werk je aan verschillende formats, films, documentaires en social media.

Elke dag is anders met diverse redactionele, research en productionele werkzaamheden.

 
Vergoeding nader te bepalen.

Heb je een scherp, onderzoekend oog? Liefde voor film en kan je goed schrijven? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou!

OMSCHRIJVING STAGE
Voor onze filmproducties zijn wij vanaf januari/februari op zoek naar een research/redactie stagiaire die ondersteuning biedt aan de redacteur en eigen producties oppakt. Wij zijn een klein bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er wordt verwacht dat je goed zelfstandig kan werken. Je bent nieuwsgierig, kan goed schrijven en legt makkelijk contacten. Je werkt gestructureerd aan verhalen, stelt de juiste vragen en weet van doorpakken. Wat ga je doen? Tijdens je stage pluis je verhalen uit, draag je onderwerpen aan en werk je aan verschillende formats, films, documentaires en social media. Elke dag is anders met diverse redactionele, research en productionele werkzaamheden.

Vergoeding nader te bepalen.

Vul het contactformulier in om te soliciteren!