AV- specialist

Human Nature films is per direct op zoek naar een AV- stagiair(e): een AV-specialist voor een periode van 5 á 6 maanden. We zijn een mediabedrijf met een missie; het hebben van een positieve impact op de maatschappij. Wij zoeken enthousiaste, inhoudelijk betrokken stagiaires die tegen een stootje kunnen en een actieve, veelzijdige inbreng willen leveren aan het reilen en zeilen van het productiehuis Human Nature films.

Heb je ervaring met het maken en het editen van video’s, heb je een scherp oog en gevoel voor detail en zie jij jezelf als een echte cinematografer? Het onzichtbare, zichtbaar maken, ben je bevlogen en wil je een bijdrage leveren aan onze missie? Dan is ons productiehuis op zoek naar jou! Jij gaat je bezighouden met de productie en postproductie van onze content. Wil je met onze film content in Nederland en in de rest van de wereld het verschil proberen te maken? Mail ons! Bij ons is het werken aan verschillende projecten veelzijdig en je leert er super veel van. Elke dag is anders en je verveelt je geen moment!

WAT GA JE DOEN?

Als AV- stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor de productie en postproductie van onze content. Je gaat mee op pad en ondersteunt het team tijdens het filmen met camera, audio en/of licht. Ook help je mee in de montage van video’s. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid aan om mee te denken over toekomstige projecten, creatieve input wordt altijd gewaardeerd. Afstudeeropdracht is bespreekbaar.

WAT BIEDEN WIJ?

Human Nature Films biedt je een afwisselende stage waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt, een gezellige werkplek met leuke collega’s nabij de Overtoom in Amsterdam. Als stagiair bij Human Nature Films krijg je een goede stagevergoeding en word je gezien als een volwaardig lid van ons team.

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een MBO/HBO opleiding Audiovisuele Vormgeving.
    Kennis Adobe Premier, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe Indesign.
  • Je hebt bent handig met de camera en je hebt veel ervaring met het editen van video’s.
  • Je bent leergierig, enthousiast en alles behalve verlegen.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Technisch onderlegd.
  • Je deelt onze flexibele opstelling en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

WIE ZIJN WIJ?

Wij werken vanuit de filosofie dat wij mensen en organisaties met urgente en relevante verhalen een gezicht willen geven. Woord in beeld brengen. Bijzondere mensen die staan voor hun idealen. Met communicatie positieve impact maken, het verschil maken. Wij als filmmakers en producenten hebben een passie voor het vertellen van unieke verhalen, die mensen raken en dialoog op gang brengen.

Mail je CV inclusief motivatiebrief naar evelien@humannaturefilms.com.

No Comments

Leave a Comment